tisdag 4 juni 2013

Sommarredo...

Säsongens bikini är inhandlad :)



I äkta Lina-anda så tog det typ exakt 7 minuter från ingång till utgång från affären & då hanns det med en provning oxå... av en annan bikini :) palla inte prova två så denna köptes hem på det berömda ögonmåttet & passa perfekt :)

Inser att jag skulle nog även behöva en baddräkt nu när vi ska variera träningen & börja simma oxå...



Dock lämnar utbudet mig sjukt tveksam ;) håller mig nog ändå till min brottardräkt som jag hade när jag va Babysiminstruktör ;)

Va i affären häromdagen & höll på att få dåndimpen av lycka när jag såg denna förpackning :)



Såg framför mig hur jag aldrig mer skulle behöva utföra dödskampen som uppstår mellan människa & granatäpple när man ska försöka få ut dessa kärnor...

Det slutar alltid alltid med ett "blodbad"... Människan må alltid segra, men frågan är om det är värt priset... Allt för många linne & tröjor har fått gå hädan efter att stänkts ner av granatäpplesaft som sitter där tills julada... :)

Dock måste jag tyvärr inse att min kamp är inte över... Dessa kärnor va det vidrigaste jag smakat på länge... Ljusrosa & besk/sura istället för mörkröda & söta... Tvivale, de åkte i soporna fortare än kvickt!!!



Det fick till att bli en Mango-smoothie istället :) såå ljuvligt gott :)

Darlingen & jag har ett tag varit på "jakt" efter ett gott & nyttigt bröd till frukost...



Jag kan säga att här gick vi brutalt fel :) Tror på riktigt att det är smaskigare att mumsa i sig en plywoodskiva :) & då skämtar jag icke!

Fridens...

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar